Over ons

Ervaar onze passie voor lekker eten en drinken, geniet van een middag of avond heerlijk tafelen, een avondje uiteten met vrienden of familie

 

Lunchen

Wij serveren lunch van 12 tot 15u op ons gezellige terras in de leukste straat van Goes of in ons restaurant. In de zomer heerlijk koel en in de winter heerlijk warm en knus, dankzij onze moderne klimaatbeheersing. Onze gepassioneerde keukenbrigade, werkt met verse, lokale en zoveel mogelijk biologische producten.

 

Diner

Bij ons dineren staat garant voor een gezellige avond uit, we werken met veelal lokale leveranciers en verse seizoensproducten, verse vis en natuurlijk creatieve vegetarische gerechten.

Daarnaast bieden we een breed assortiment aan bieren, wijnen en verrassende cocktails, waar we aan tafel graag meer over vertellen en adviseren. Ook met kinderen kun je bij ons heerlijk ongedwongen genieten, al onze gerechten zijn in kinderportie te bestellen.

 

Borrel en Bites

Ook kan er heerlijk geborreld worden bij De Brass, ons team maakt met liefde vers gemaakte cocktails. Geniet van onze huisgemaakte Moijito, Zeeuwse Gin tonic of onze regelmatig wisselende Brasscocktail. Werp snel een blik op onze Borrel & Bites kaart en geniet van een ontspannen Vrijmibo of sluit een middag of avond winkelen, goed af in De Brass.

Eten & Drinken

Zowel vis- als vleesliefhebbers komen in De Brass Goes aan hun trekken en ook zeker vegetariërs zullen niet vergeten worden. De passie van de keukenbrigade zit hem in het combineren van smaken en out side the box denken, grenzen laten vervagen, maar altijd vanuit een duidelijke herkenbare basis. Denk aan een mooie carpaccio met regionaal rundvlees, BBQ-truffel mayonaise. Maar bijvoorbeeld ook sashimi van tonijn met wasabi en ponzu. En uiteraard verse vis gerechten.

Reserveren bij De Brass?

Wilt u reserveren voor grote groepen, vergaderingen of evenementen? Bekijk onze UpperRoom opties in het reserveringssysteem.

Reserveer nu >