Ontmoet het team

Blijf scrollen

Ons verhaal

Welkom bij De Brass. In de mooie vestingstad, vlakbij de pittoreske haven, vind je ons in het hart van Goes. Dé culinaire plek voor lunch, sharing en diner. Onze reis begon op vrijdag 13 september 2019, met Carolien en Jeroen aan het roer. Ondanks de uitdagingen die de coronapandemie met zich meebracht, is De Brass een waar begrip geworden in Goes. Bij ons word je altijd gastvrij ontvangen en draait alles om gastronomie. Ons keuken team kookt met enorm veel passie en je proeft de liefde voor het vak.

Ons doel is onze gasten te verrassen en te laten genieten, en daarom hebben we voor ieder wat wils op onze menukaart. Daarbij bieden we de beste bieren, zowel uit de fles als van de tap. Onze wijnkaart is zorgvuldig samengesteld en bevat de lekkerste wijnen, die vaak ook heel goed passen bij de gerechten die worden geserveerd. We werken het liefst met producten uit onze omgeving en daarbij zoveel mogelijk biologische en Zeeuwse producten. Wij, echte Zeeuwen, zijn trots op Goes en hebben hier diepe wortels. Vriendschap en liefde vormen de kern van ons restaurant, en dat merk je zodra je ons bezoekt. Gelegen in de sfeervolle Magdalenastraat, maken we deel uit van het leukste culinaire straatje van Goes.

Geniet op ons heerlijke terras van het bruisende centrum en proef de passie die ons enthousiaste team in elk gerecht en elke cocktail legt. Bij ons is lokaal niet alleen een woord; het is een belofte. Kom bij ons langs en ervaar de smaken, de sfeer en de liefde die onze gerechten en drankjes tot leven brengen. Ontdek De Brass vandaag en beleef de Zeeuwse gastvrijheid in al zijn glorie.

Jeroen

Chef

Carolien

Gastvrouw

Job

Sous Chef

Emiel

Leidinggevende bediening

Jeroen

Chef de partie

Kevin

Medewerker bediening

Yuri

Chef de partie

Elle

Medewerker bediening

Werner

Chef de partie

Yente

Medewerker bediening

Maria

Barvrouw

Rick

Chef de partie

Altaaf

Medewerker bediening

Melissa

Medewerker bediening

Laura

Medewerker bediening

Tygo

Chef spoelkeuken

Fenn

Chef spoelkeuken

Emma

Chef spoelkeuken