Diner kaart
Carolien's Keuze |
|
---|---|
Verrassende selectie van 3 kleine voorgerechten om te delen Vanaf 2 personen te bestellen (ook vegetarisch mogelijk) | 17.50 |
Chef's Choice |
|
---|---|
Coquille, Ossenstaart en Pata Negra Zoute Citroen | Knolselderij | Truffel-Ossenstaart | Hazelnoot | Ui | 16.00 |
Voorgerechten
Biologische carpaccio Rund | Truffel | Parmezaan | Basilicum Maaltijd versie met friet of brood 21.50 | 15.00 |
Coquille, Ossenstaart en Pata Negra Zoute Citroen | Knolselderij | Truffel-Ossenstaart | Hazelnoot | Ui | 16.00 |
Oesters Rode wijn | Sjalot - 2x Gegratineerd en 2x Rauw (los per stuk 4.25) | 16.50 |
Chef's Peking eend Komkommer | Little Gem | Hoisin | Pannenkoekjes | Lente Ui | 16.50 |
Steak Tartaar Aardappel | Augurk | Comté | Lever | Eidooier | Pinda | 15.5 |
Unagi Kingfish & Langoustine Gerookte Paling | Yuzu | Gepofte Rijst | Venkel | Chili | 16.50 |
Bouillabaisse Soep Kabeljauw | Gamba | Mosselen | Rouille Room | Croutons | 14 |
Brasssalade Goed gevulde salade aangepast aan het seizoen | 15.50
|
Fork it, let's share!
Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk Rendang | Rode Kool | Sherry | Mosterd | Sukade | Schorseneer | 28 |
Paella del Brass Gamba's | Groene Curry | Peultjes | Zoetzure Mossel | 26.50 |
Grainfed Runder Rib-eye Pepersaus | Pastinaak | Aardappel | Paddenstoel Tip: Make it a Surf en Turf (+2 Argentijnse gamba's) + 6.00 | 32.5 |
Jobs Najaars Tuintje Spitskool | Chili | Parel Gort | Paddenstoelen | Biet | Comté | 24.5 |
Tamme Eendenborst Rode Port | Polenta | Biet | Mandarijn | Pulled Duck | Pumpkin Spice | 28 |
Scholfilet, Garnaal & Krab Garnaal Gyoza | Witlof | Topinamboer | Krab-Hollandaise Saus | 27.5 |
Brass Stoverij boeuf bourgignon style Rundvlees | Rode wijn | Verse frieten | 21.5 |
Big Brass Bacon Burger Biologisch rund | Augurk | Truffelfriet | BBQ mayo | Bacon | 24.50 |
Kindergerecht naar keuze | 10.5
|
Side dishes | |
---|---|
Loaded fries Pulled chicken, truffelmayonaise en kaas of Rendang en pindamayo en kaas | 10.00 |
Truffelfries Friet | Truffelmayo en Kaas | 10 |
Zoete aardappelfriet Kaascrème | Peterselie | 7.50 |
Korean Cauliflower Krokante Bloemkool | Sesam | Spicy Saus | 10.50
|
Brass Choice |
|
---|---|
Scholfilet, Garnaal & Krab Garnaal Gyoza | Witlof | Topinamboer | Krab-Hollandaise Saus | 27.5 |
Kevin's wijntip: Viognier - Les Grès |
Vegetarisch mogelijk | ||
Het is mogelijk om alle gerechten lactosevrij en glutenvrij te bereiden | Allergiën? Laat het ons weten |